Lucka 4 – Avspänning, så bra!

Mindfulness, meditation och yoga i all ära, men steg ett är AVSPÄNNING!

I appen Yoga studio finns 3 avspänningsprogram, ”Deep relaxation meditations”. De är 5 min, 10 min och 20 min långa. Att börja dagen med ett av dessa är en bra strategi om man har svårt att komma ur sängen på morgonen.

Ladda ner appen (kostar 40 kr) och ha mobillurarna redo bredvid sängen. Sätt väckarklockan på ringning 5/10 min tidigare än vanligt (viss risk att man somnar om till det längre programmet) och ge dig själv en stund av guidad avspänning och medveten andning innan du stiger upp.

Jag vill poängtera att denna sida inte är sponsrad. Det finns säkert en mängd andra bra appar inom yoga och avspänning, men den här funkar superbra för mig, därför tipsar jag om just den. Programmet ”10 min guided meditation” använder jag dagligen – morgon, middag, kväll eller natt. Närhelst kroppen känns uppvarvad och inte kan komma till ro.

Det kanske inte gör underverk, men det hjälper! Prova du också!

Enkel att använda! Börja med Deep Relaxation Meditations.