Lucka 24 – God Jul!

Det är julafton! Idag är det extra viktigt att andas, ta en nypa frisk luft och dra sig undan en stund emellanåt, kanske göra en kort meditation. Gör det för att hålla hela dagen och kunna njuta av det som är bra.

Först ska du få en mini-julklapp från din närmsta vän. Plocka fram lappen du fick i uppgift att skriva i Lucka 2. Läs den högt för dig själv. Har du ingen får du låna min: ”Du är värdefull för mig!”

Ta hand om dig! – för du är värdefull, även om dina barn och din omgivning inte säger det till dig så ofta. Och  glöm inte att säga det till dem som är värdefulla för dig.

Jag önskar dig en fin dag och hoppas att 2017 ska bli ett bra år!

Nu tar den här mamman jullov, vilket min hjärna och min familj är tacksamma för.
Jag tänker att bloggen fortsätter i mitten av januari. Det är min plan, men vi får se.
Ett dag i taget…

Tack! alla ni som läst, gillat, delat, kommenterat eller mailat! Det värmer!

2 svar på ”Lucka 24 – God Jul!

  1. Tack för en fantastisk kalender och många tänkvärda ord! Jag har själv varit halvtidssjukskriven för utmattningssyndrom under hösten och känner fortfarande att jag har svårt att se vad jag behöver och att acceptera att jag hamnat här. Tack för allt du delat med dig av! Jag hoppas ni hade en fin jul tillsammans i familjen och att ni fått må bra! Stor julkram! Karin.

Kommentarer är stängda.