Lucka 12 – Good vibes!

Ytterligare en av mina nycklar i vardagen, som säkert i många andras, är MUSIK.
Olika dagar behövs olika musik. Ibland behöver man sjunga högt för sig själv, ibland dansa loss där ingen ser, ibland behöver man ligga på yogamattan och låta tårarna rinna. Det finns en mängd olika sätt att använda sig av musik för att må bättre.

I denna lucka tipsar jag om några låtar från min ”Good vibes-lista”. Dessa låtar får igång cellerna i min kropp och sprider good vibes i mig varje gång jag lyssnar på dem. Det är inte den listan jag sätter på när jag mår som sämst, då behövs helt andra grejer. Men när man är lite låg, trött eller oinspirerad kan Good-vibes-listan göra underverk. Kanske går du igång på helt andra låtar, så gör din egen lista i mobilen, så att du har den tillgänglig när du behöver den. Här är några av mina favoriter:

  • Can´t Stop the FeelingJustin Timberlake
  • AmazingDanny Saucedo
  • If I was God for One DayNeverstore
  • If My Heart  Was a House, Owl City